INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

Litt om panel, Ny panelkolleksjon, Panel, Strukturbørstet panel

Interiørbloggen

Her på Interiørbloggen kan du bli kjent med våre vakre panelkolleksjoner og la deg inspirere til økt bruk av tre inne.

I Bergene Holm AS mener vi at bygging og blogging hører sammen som panel og listverk, eller hammer og spiker om du vil.
Ettersom vi de siste årene har satset sterkt på interiørkolleksjoner rettet mot hytter og hus vil vi derfor dele en del av tankene vi har gjort oss og løsningene vi har funnet med dere her på Interiørbloggen.

Stemningskolleksjonen TRE bukkene Bruse er vår hittil mest omfattende kolleksjon, men både paneler, listverk og beis. WoodYou? er en kolleksjon med panelvegger med grafittikunst for de som er ute etter det helt unike, mens panelkolleksjonen Diamonds and Pearls er de mest glamorøse og elegante paneler man kan tenke seg.

Vi har lange tradisjoner for bruk av tre i norske hjem. Vi er stolte av våre tradisjoner, og ved å koble disse opp mot dagens og morgendagens trender håper vi at våre kolleksjoner vil bidra til at det brukes enda mer av det mest miljøvennlige av alle bygningsmaterialer som finnes – nemlig tre.

Her kan du lese vår nye Interiørbrosjyre

 

Her kan du få et lite innblikk i hvordan vi jobber.

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.