INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen-2015, Interiørprisfinalister

Trolsk og stemningsfult inngangsparti

Speil_1000Heidi Vestlund & Morten Johansen ønsket seg en smartere utnyttelse av gangen og ville gjerne ha et lunere preg. De valgte å bruke Trollhvit panelet fra serien TRE Bukkene Bruse, da begge syntes panelet ga det levende og rustikke uttrykket de søkte.Trapp_1000Heidi  og Morten valgte å montere panelet liggende for å gi veggene et laftepreget uttrykk.
For å slippe å få et ruvende garderobeskap i rommet valgte de å bygge inn garderoben under trappen.
Listverket i tak og rundt dører og vindu er enkelt og uprofilert slik at det ikke tar fokus fra panelet.  
Før1_1000

Den «gamle gangen» hadde trapp med åpne trinn og åpent område under trappa. Veggene var kledd med stående malt skygge skrå panel og to store garderobeskap fra IKEA tok mye av plassen i rommet. Speilbilde_1000Den nye gangløsningen gjør at rommet oppleves ryddigere og større.

Møblene i gangen ville paret at skulle ha en rustikk stil som passet til veggene slik at fargene går ton i ton. Speil og skohylle har de laget selv av gamle materialer og bildene på veggen er også egenprodusert.
Bordet, i galvanisert stål og sortlakkert stål er kjøpt på Casa Møbler på Matrand. Detalje_1000Trollhvitpanelet er både dekorativt og stemningsskapende, så man ikke trenger å ha så mange andre ting for og skape ett lunt miljø, likevel har Heidi forsterket uttrykket med interiørdetaljer som underbygger stilen.Dør_1000Paret valgte og ikke ha gulvlister mot flisene. En hvit list ville gi ett hardere uttrykk og et mer innrammet rom. 

Heidi og Morten har gitt sitt inngangsparti et skikkelig løft med gjennomtenkte og stilfulle løsninger.

Vil du stemme på Heidi og Morten Vestlund?
I hele uke 11 kan du stemme på din favoritt til å vinne Interiørprisen 2015.
Avstemmingen starter 14.mars og varer i en uke. Legger du igjen kommentarer til oss her på bloggen eller på Instagram så lover vi å trekke fine, små overraskelsespremier til dere som stemmer.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL AVSTEMMING

Angående avstemningen:

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

4 kommentarer

 • Mona ved

  Så kreativt og flott inngangs parti! Både praktisk og nydelig! Lykke til i konkurransen! Likte veldig godt den robuste panel typen og at dere har valgt å ha den liggende! Speilet var unikt!

  Svar

  • Heidi Vestlund ved

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-)

   Svar

 • Anna-Lena mellem ved

  Kjempe fint med liggende panel. Veldig fint mot det hvite. Så smart å bygge inn garderobe under trappa.

  Svar

 • Veronica ved

  Nydelig gang og utrolig mange flotte løsninger

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.