INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen-2015, Interiørprisfinalister

Nytt hus med sjel og sjarm

Gang_1000Mirjam Igland og Kjell Magne Halvorsen må være selve beviset på at selvgjort er velgjort! Paret har tegnet huset selv, og interiøret er nye gjennomtenkt. Mirjam Igland og familien har bygget sitt helt nye hus i gammel stil og tilført personlighet gjennom bruktfunn og skatter fra loppemarked. yttergang med benk_1000Det imponerende prosjektet har de gjennomført helt selv, og alt gjøres utrolig nok på fritiden. Tomten var opprinnelig frukthagen til Mirjam sine besteforeldre, så her er det mange gode barndomsminner. oktober_1000Mirjam og Kjell Magne er veldig  fornøyd med at de har fått god plass og gode løsninger i alle husets rom.
Det er valgt en lys fargepalett i blått, grått og hvitt.

Den nostalgiske stilen var et bevisst valg fra starten og med glattpanel og vakkert listverk har familien skapt et solid og tidløst interiør. DSC_0080

Det flotte badet har panelte vegger og tak og de samme vakre, historiske flisene som familien har benyttet i gangen.

teogkaffe_1000Den nostalgiske stilen forsterkes av interiørelementer og loppeskatter som Mirjam har samlet. De koselige møblene og gjenstandene (som den kule husholdningshyllen på kjøkkenbenken) skaper en rød tråd gjennom hele huset. Stue_1000Trebjelkene i taket skaper en fin dybde i alle rommene i første etasje. De tøffe lampene tilfører en fin kontrast over kjøkkenbordet.kjøkkenstue
Mirjam deler massevis av fine bilder og DIY-tips på sin blogg Mirjamsdrøm Vi anbefaler dere å ta en titt:)

Vil du stemme på Mirjam og Kjell Magne?
I hele uke 11 kan du stemme på din favoritt til å vinne Interiørprisen 2015.
Avstemmingen starter 14.mars og varer i en uke. Legger du igjen kommentarer til oss her på bloggen eller på Instagram så lover vi å trekke fine, små overraskelsespremier til dere som stemmer.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL AVSTEMMING

Angående avstemningen:

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

1 kommentar

  • Aila Dianna Halvorsen ved

    Tenk at et nytt hus kan se «gammelt» ut og også være så koselig at en skulle tru di hadde bodd der i mange år med alle sine detaljer. Hele huset e bare lekkert….og så falt æ pladask for badet med badekar.

    Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.