INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen-2015, Interiørprisfinalister

Tøft og trendy med panel på badet

Seng_1000Malin Theimann og Kjetil Finnerud er begge tømrere og et dreamteam når det kommer til oppussing!
De er ikke redd for å tilføre farge og kontrast, der mange ville valgt en trygg, hvit vegg. De har valgt panel i de fleste av rommene.
Siden de ønsket seg noe annet enn et klassisk hvit bad med fliser på gulv og vegger valgte de også panel på badet da de i fjor satte i gang med prosjektet.Bad2

Bad1Malin og Kjetil ønsket seg noe unikt, og gjerne litt utenom det vanlige. Panelet på badet er strukturbørstet Setergrå fra kolleksjonen TRE bukkene Bruse. Samboerparet har fått veldig mange positive kommentarer til det fine badet, og panelet på veggene. Det personlige badet har flere unike løsninger som den smarte og lekre hyllen med flis og treverk. Bad4På bildet under ser dere utgangspunktet. Ganske så utrolig!Bad_førParet har valgt en bredere type panel i stuen. Også her er det unike løsninger, som det fine sofabordet.Stue_900Bordet er laget av rester fra baderomsoppussingen. Her kommer virkelig de fine dekorative flisene til sin rett.Bord2_1000Malin og Kjetil har en fargepalett med mye grått, sort og brunt, likevel fremstår interiøret luftig, som her i den flotte spisestuen med panel i profilen Skogen.Spisestue_1000Inspirasjonsprisjuryen lot seg begeistre av det gjennomførte interiøret og det flotte badet spesielt.
Det er mange som ikke er klar over at man fint kan bruke panel på bad, og paret har mange ganger måttet forklare til besøkende at beiset panel er ikke bare et vakkert, men også veldig smart valg. Vi har skrevet litt om det i dette innlegget på byggebloggen.Bad3

I dette hjemmet er trematerialer benyttet på en rustikk og moderne måte med høy inspirasjonsfaktor. 

Vil du stemme på Malin og Kjetil?
I hele uke 11 kan du stemme på din favoritt til å vinne Interiørprisen 2015.
Avstemmingen starter 14.mars og varer i en uke. Legger du igjen kommentarer til oss her på bloggen eller på Instagram så lover vi å trekke fine, små overraskelsespremier til dere som stemmer.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL AVSTEMMING

Angående avstemningen:

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

6 kommentarer

 • Elin ved

  Utrolig tøft!

  Svar

 • Karin Solumsmoen ved

  Jeg stemmer på Malin Theimann og Kjetil Finnerud. De har inspirert meg med sin panel på badet :-)

  Svar

 • Bente Solvik ved

  Jeg stemmer på Malin og Kjetil

  Svar

 • Åse Frøvoll ved

  Jeg stemmer på Malin Theimann og Kjetil Finnerud

  Svar

 • Benedicte ved

  Hei, Veldig fint bad. Hvor er baderomsmøblene og vasken kjøpt? Hva heter serien? Er baderomsmøblet brunt?

  Svar

  • Bergene Holm ved

   Møbelet er fra Ikea, men de har selv tilpasset benkeplaten og vasken fant de på finn.no der en importør selger slike flotte steinvasker. /Hege

   Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.