INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen-2015, Interiørprisfinalister

En eventyrlig vitaminbombe av en utestue

Vegg_1000Hege Selås og Jørn Fjell lurte veldig da de fikk vite at de var finalister til Interiørprisen – de hadde nemlig og naturlig nok søkt Uteromsprisen med sin flotte utestue på eiendommen i Vedgårdshei. Ettersom fagjuryen går igjennom alle Inspirasjonsprisens søknader samtidig, og sorterer innenfor de ulike kategoriene, så er det ikke uvanlig at noen endrer klasse. Ideen er at alle skal konkurrere i den kategorien de har best mulighet til å vinne. Og interiøret i denne utestuen har definitvt stor inspirasjonsfaktor og flott bruk av tre.Utestue_1000

I utgangspunktet hadde familien en steinplatting som de brukte flittig til uteaktiviteter, grilling, soling og avslapping.  Etter noen regn- og vindfulle somre med knott og mygg i hopetall ønsket Hege og Jørn seg en utestue. Trollhvitpanelet fra kolleksjonen TRE bukkene Bruse ble valgt til å kle alle vegger siden den fremstår litt røff og typisk nordisk, og kler naturstein som familien har på både gulvet og plattingen utenfor.  Smeg_1000Med varmekabler i gulv kan også sene høst- og vinterkvelder nytes «utendørs». Hele veggen mot tunet kan åpnes med foldedører.

Utestue_1000Utestua har blitt flittig brukt siden den stod ferdig. Bare i løpet av kort tid har utestua rommet 17.mai-feiring, barnedåp og vennefest. Tun_1000Med kjøleskap og kaffetrakter i knalloransje er det lett å forstå at dette er et populært sted å samles med familie og venner.

Smeg_1000 De oransje «fargeklattene» gir interiøret en skikkelig vitamininnsprøyting og et ungt og lekent utrykk.Gevir_1000Det hvitlasterte taket er også i glattpanel som matcher veggene i Trollhvit perfekt. Smalt listverk i serien Enkel rammer rommet og alle vindusflatene inn på en delikat og moderne måte.
Stol
Utestua tegnet Hege og Jørn ved kjøkkenbordet i fjor vinter og en lokal snekker bistod med beregning av materialer og bygging. De er kjempefornøyde med både resultatet og bruksgleden og har naturlig nok fått masse positive tilbakemeldinger fra familie og venner som syntes utestua gjør seg veldig godt på tunet. Skumring_1000

Nå skal interiørprisen som de anrde av Bergene Holm Inspirasjonspris hedre god bruk av tre, men det er ikke til å unngå at i dette prosjektet konkurrerer naturen med interiøret.

Utsikten gjennom de store vinduene er fantastisk! Treverket i panelet skaper likevel en ramme som gjør det nesten flottere sammen.Natur_1000

Vil du stemme på Hege og Kjell?
I hele uke 11 kan du stemme på din favoritt til å vinne Interiørprisen 2015.
Avstemmingen starter 14.mars og varer i en uke. Legger du igjen kommentarer til oss her på bloggen eller på Instagram så lover vi å trekke fine, små overraskelsespremier til dere som stemmer. 

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL AVSTEMMING 

Angående avstemningen:

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

5 kommentarer

 • Randi Røed ved

  Stilig

  Svar

 • Randi Røed ved

  Treverk og intriør harmonerer

  Svar

 • Ann Karin Selås ved

  Jeg stemmer på Hege Selås og Jørn Fjell ☺

  Svar

 • Lars Kåre Olsen ved

  Jeg stemmer på Hege Selås og Jørn Fjell.

  Svar

 • Martin Rui ved

  Min stemme går til Hege Selås og Jørn Fjell!

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.