INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen-2015, Interiørprisfinalister

Lyst og lekkert med bredt panel og flott listverk

Tak_1000Ingunn Hansen og Asbjørn Taraldlien har forvandlet hjemmet sitt til det ugjenkjennelige ved hjelp av maling og egenbygde møbler. Ingunn og Asbjørn var ferdig med sitt hus i 2011 og allerede etter et par år var det ubehandlede panelet gulnet og rommene fremsto mørkere enn familien ønsket.

Alle rom i huset har panel. I takene er det Skyggeskrå og på veggene er det den brede, eksklusive Skogen profilen i flere av rommene.
Kjøkken_1000Asbjørn har gjort mye av arbeidet selv med god hjelp av sin far.
Bord, TV-benk og andre møbler har Asbjørn laget seg av furu og beiset. Alle rommene har fått en flott finish med maling i fargen Sand på veggene og eggehvitt tak. Ganske utrolig at det er samme kjøkken du ser på bildet under!Før2_1000Med ulik farge på listverk og vegg kom lekre detaljer som fine hjørneklosser og det profilerte listverket frem på en helt annen måte.Panel_1000 Soverom_1000 Gang_1000Familien har forvandlet interiøret sitt til det ugjenkjennelige. Aller mest fornøyd er de med at de valgte panel og ikke mdf-plater.

Selv om panelet nå er malt gjør trestrukturen og den solide følelsen rommene mer ekte, og ikke mist er den gode akustikken ivaretatt.

Vil du stemme på Ingunn og Asbjørn?
I hele uke 11 kan du stemme på din favoritt til å vinne Interiørprisen 2015.
Avstemmingen starter 14.mars og varer i en uke. Legger du igjen kommentarer til oss her på bloggen eller på Instagram så lover vi å trekke fine, små overraskelsespremier til dere som stemmer.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL AVSTEMMING

Angående avstemningen:

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

 

2 kommentarer

 • Anja hansen ved

  Eg stemmer på koselige Ingunn og Asbjørn

  Svar

  • Anja hansen ved

   Kjempefint med malt panel☺️☺️Så flink du har vært Ingunn ☺️

   Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.