INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen-2015, Interiørprisfinalister

Luksuriøst og romantisk med perlemor

SengDa Ståle Waasjø & Inger Sofie Vogsland skulle igang med ombyggingen av sitt hus fra 1850 ønsket de å modernisere, men alikevel beholde noe av det gamle preget slik at det passet inn i huset. Da de fikk se panelkolleksjonen Diamonds & Pearls falt de umiddelbart for det hvite panelet Luxury Cotton.

LCSoverommet fremstår i dag superfresht, med en spennende stilmix og smarte løsninger.

Seng og vindu

Det lyse, delikate rommet med effektpanel står i sterk kontrast til hvordan det var tidligere…
FørVindusvegg førHuset i Risør er fra ca 1850, og den uisolerte andre etasjen de ønsket å renovere var bygd på i 1946. Tre rom på tilsammen 35 m2 ble rivd og nye bærevegger bygget opp, slik at de i dag har et soverom på 16m2, en nesten like stor walk-in garderobe og et kott på 5 m2.
Tak

I taket har paret benyttet kvistfri furupanel malt hvit. Det gir en perfekt finish, garantert fritt for kvistgjennomslag. Lona-serien  er en kjent og kjær klassiker fra Sørlandet, og paret valgte Lona 21×65 taklist,  en 14×40 skråtaklist og profilert gerikt i 15X17.

VaskSiden det allerede var innlagt vann i rommet valgte Ståle og Inger Sofie å sette inn en håndvask. Den fine servantløsningen med oljet, stavlimt eik, vask og plexiglassplate har Ståle laget selv. Vasken er fra Bathco, armaturet fra Damixa og den stilige designvannlåsen heter Flowstar S fra Hansgrohe.
Bak vasken henter tapetet fra Borge opp perlemorseffekten fra panelet på en diskret og elegant måte.

DetaljGardinkulene understreker også perlemoreffekten, og har i tillegg elegante detaljer som passer perfekt til panelet.

NisjeInspirasjonsprisjuryen synes at all innsatsen i dette rommet har gitt et flott sluttresultat og synes det er så morsomt å se den tradisjonsrike Møllerstue profilen stå frem i helt ny drakt.

Rett og slett en flott mix av det tradisjonelle og moderne.

Vil du stemme på Ståle og Inger Sofie?
I hele uke 11 kan du stemme på din favoritt til å vinne Interiørprisen 2015.
Avstemmingen starter 14.mars og varer i en uke. Legger du igjen kommentarer til oss her på bloggen eller på Instagram så lover vi å trekke fine, små overraskelsespremier til dere som stemmer.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL AVSTEMMING

Angående avstemningen:

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.