INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen-2015, Interiørprisfinalister

Vinner av Interiørprisen 2015

Det var en flott bukett interiørprisfinalister med mye spennende bruk av panel og listverk som i år konkurrerte om Interiørprisen. De 9 prosjektene var svært forskjellige i uttrykk og stil, men de hadde massevis av personlighet og sjarm til felles! Likevel ble det i år en finalist som rykket litt i fra de andre mot slutten,  og det var Malin Theiman og Kjetil Finnerud!
Stilleben_1000Fagjuryens samlede stemmer hadde også Malin og Kjetil på topp. Paret fra Prestfoss utenfor Drammen endte til slutt opp med 25,3 % av stemmene når fagjuryens stemmer ble lagt til.

Fagjuryens og folkets stemmer samsvarte også når det gjaldt det vakre hjemmet til familien Wiig som endte på en respektabel 2. plass med 19, 7 % av de samlede stemmene.

På 3. plass kom det fargeglade interiøret til Stine og Petter med 16,4 % av stemmene.
Fjerdeplassen fikk 8,5 % av stemmene, mens nr. 5 fikk 7,7 %.

Juryen vil benytte anledningen til å takke for alle de flotte bidragene! All arbeidsinnsatsen og den bevisste holdningen til materialvalg og romløsninger imponerte juryen ekstra mye.

I år valgte vi å gjennomføre avstemming her på vår Interiørblogg og vår vi har sjekket at stemmegivingen har foregått etter boka. Nesten 1000 publikumsstemmer har blitt talt opp og sjekket for unik IP-adresse, og det synes vi er en fantastisk oppslutning. Medlemmene i juryen har individuelt fordelt 100 stemmer hver til de prosjektene de mener tilfredsstiller kriteriene best. (Juryformann, Tone Bente har ikke avgitt stemmer , noe hun heller ikke gjorde da Hytteprisen ble kåret tidligere i år.)

Bad4Vi gratulerer Malin og Kjetil som vinnere av INTERIØRPRISEN 2015!
Vi i Bergene Holm AS gleder oss veldig til å overrekke premiesjekk og plankett, og lover selvfølgelig å dele det med dere her på bloggen. Vil du se flere bilder og lese med om vinneren kan du klikke her.

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.