INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen 2016

Finalist nr. 1: Farger og materialer til å bli glad av

Familien Holm i Vestfold har forvandlet underetasjen sin til det ugjenkjnnelige med panel og vakkert listverk.

Sittegruppe_1000

Utgangspunktet:
Underetasjen var slitt og gammel, og veggene bar preg av mange gamle lag med tapetsering. Listene var dessuten for små og de var også tapetsert over.
Taket var såkalte «Agnes plater» som gjentatte ganger var blitt malt. Den gamle kjøkkeninnredningen var blå og fin, men musene var blitt så «skapvarme» at den også måtte ut. For_1000Gulvet var en kombinasjon av vegg til vegg teppe (av typen brun flekkete )og linolium i fargen grå. Vinduet på kjøkkenet datt nesten ut, og verandadøren måtte sparkes opp- så her måtte noe måtte gjøres!

Etter mange diskusjoner om hvordan ting skulle gjøres kom familien frem til sine løsninger og valg. Familien Holm rev veggene til begge soverommene og gangen. Alle veggene ribbet de ned og taket ble også revet.

De ville ha det praktisk, lyst og åpent.

Lamper_1000

Taket kledde de med panel i profilen Skygge skrå som de først vokset hvitt. De beholdt 2 stolper for bæring, en ved den nye vindeltrappen og en bjelke står igjen ved gangen.

Tak_1000De jekket opp nye bjelker i taket som de listet rundt.

På veggene valgte de panelprofilen Skyggeskrå (samme panel som i taket) , og i kjøkkendelen monterte de sponplater som de har tapetsert. Kjokken_1000Vinduene og verandadøren er byttet og foret ut med 350 mm /400 mm utforinger. Hele etasjen har fått nye fine lister i listverksserien Klassisk. Listverk_1000Pipen har de kledd med fliser og gulvet har fått folievarme og nytt gulv.

Fagjuryen likte spesielt godt hvordan familien Holm har kombinert materialer og overflatebehandlinger i en fin lys fargepalett. Familien er storfornøyd med det nye allrommet og spesielt helheten med listverket og taket.

Trapp_1000

I uke 11 kan du stemme frem din favoritt til å vinne 50.000 kroner og Interiørprisen.

Vil du stemme på denne finalisten?
I hele uke 11 kan du stemme på din favoritt til å vinne Interiørprisen 2016.
Avstemmingen starter 13.mars og varer i en uke. Legger du igjen kommentarer til oss på Instagram så lover vi å trekke fine, små overraskelsespremier til dere som stemmer.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL AVSTEMMING 

Angående avstemningen:

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fordelt sine stemmer på finalistene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer og vektes 50/50.

 

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.