INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

interiorprisen 2016

Vinner av Interiørprisen!

Familen Skogvoll vant Interiørprisen 2016!Piano_1000

I år var det 5 interiørfinalister som lå veldig jevnt i tet. Kun 22 stemmer skilte tilslutt vinneren og andreplassen.

Fagjuryens samlede stemmer hadde Ingrid og David på topp og det sikret de seieren og 50.000 kroner i år. Paret med den spennende bruken av både panel og spiler endte til slutt opp med 19,2 % av stemmene når fagjuryens stemmer ble lagt til stemmene fra publikum.

Juryen vil benytte anledningen til å takke for alle de flotte bidragene!

Den klare publikumsvinneren i år ble familien Ersdal som fikk aller flest stemmer i publikumsavstemmingen. Det vakre hjemmet endte på en respektabel 2. plass med 18,0 % av de samlede stemmene.

3. plassen fulgte hakk i hel (under 3% bak vinneren). På 3. plass kom den kreative kjellerbaren til familien Løkken som fikk 16,6 % av stemmene.
Fjerdeplassen gikk til Jon Ola Rysstad og Bjørg Åkre , som også var en av de som var svært populære hos publikum, og som til slutt med 13% av stemmene. Femteplassen fikk 12 % av de samlede stemmene.

Fagjuryen synes det i år var spesielt spennende å se at det nå er større variasjon i prosjektene og uttrykkene enn det var de første årene av Interiørprisen.
Både håndverk og gode tanker rundt materialbruk er også noe fagjuryen bemerket at årets kandidater leverte sterkt på.

I år valgte vi å gjennomføre avstemming her på vår Interiørblogg og vår vi har sjekket at stemmegivingen har foregått etter boka. 1281 publikumsstemmer ble talt opp på fredag , og det synes vi er en fantastisk oppslutning. Medlemmene i juryen har individuelt fordelt 100 stemmer hver til de prosjektene de mener tilfredsstiller kriteriene best.

I år er det 8. året vi i Bergene Holm AS har gleden av å dele ut 250.000 kr til inspirerende byggeprosjekter i tre gjennom Bergene Holm Inspirasjonspris.

I år, som tidligere år har det vært en krevende jobb for fagjuryen. Mange flotte søknader, gode historier og massevis av bilder er gjennomgått og vurdert. Juryens oppgave er å se forbi mye av stylingen og vektlegge inspirerende og gjennomført bruk av tre. Vi håper dere også lar dere begeistre av de flotte veggene, takene og romløsningene!

INTERIØRPRISEN (50.000 kr)
I denne kategorien ser vi etter innvendige rom med gjennomført bruk av trepanel, spiler og listverk. Kreativitet, detaljering, harmoni og inspirasjonsevne er kvaliteter juryen vektlegger når de velger.

Vil du søke Interiørprisen kan du gjøre det her

 

17 kommentarer

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.