INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

Tre bukkene bruse

Tre bukkene bruse

De tre bukkene Bruse

Panelkolleksjonen “TRE bukkene Bruse” er de mest eventyrlige paneler. En vakker, strukturbørstet panelserie i harmoniske farger som vil passe godt inn i de fleste hjem og fritidshus.

Vi har lange tradisjoner for bruk av tre i norske hjem. Denne referansen tok vi med oss da vi skulle utvikle stemningskolleksjonen  «TRE bukkene Bruse».
Med inspirasjon fra gamle setre og støyler er panelene i “TRE bukkene Bruse” spesielt sortert for å få frem det særegne i treets natur. Strukturen i treet hentes frem ved å børste vekk deler av sommerveden før panelene beises.

Nennsomt utvalgt beis påføres og fremhever livet i bordet. Beisen gir treet karakter og personlighet. Trepanelets delikate struktur og naturlige fargespill passer de fleste interiør og gir en følelse av å ha vært der bestandig. Akkurat slik som setra i fjellheimen.

Kolleksjonen kommer i flere lekre toner, inspirert av det kjente folkeeventyret om de Tre bukkene Bruse: Bukkebrun, Setergrå og Bekkeblå. For dem som er litt ekstra modige, har vi tatt frem en spesiell tofarget effektpanel – den har selvsagt fått navnet Trollhvit.

I vår brosjyre «TRE bukkene Bruse» og på denne interiørbloggen vil du kunne lese mer om panelkolleksjonen spesielt og panel generelt. Du vil finne tips om montering og anbefalt listverk, råd om fargevalg og en mengde bilder til inspirasjon.

Klikk her for å se de ulike panelvariantene eller søk #trebukkenebruse på Instagram.

Inspirasjonskilde

2 kommentarer

 • Gjertrud Berge ved

  Hei
  Har kjøpt en hytte ved fjorden, med gulnet villmarkspanel på alle stueveggene… De hadde Bekkeblå på Maxbo og jeg ble helt forelsket i fargen! Helt perfekt! Det sto et sted at dere også produserer Bekkeblå beis, men at den ikke blir helt lik det ferdige produktet… Hvor kan jeg kjøpe beisen og prøve på veggen min?

  Mvh
  Gjertrud

  Svar

  • Bergene Holm ved

   Du kan bestille Bekkeblå på flaske gjennom de fleste byggevareforhandlere. Det er derimot ikke sikkert at resultatet vil bli slik du tenker ettersom panelet er gulnet. Når vi beiser panel industrustriellt gjør vi det på helt nyhøvlede og ofte strukturbørstede overflater (alle panelene Tre bukkene Bruse kolleksjonen er strukturbørstet). Mvh Hege i Bergene Holm AS

   Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.