INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

Om oss

Vi som blogger her jobber i Bergene Holm AS som kort forklart produserer alt du trenger for å bygge et typisk norsk hus i tre: Sterkt og holdbart konstruksjonsvirke, funksjonelle terrassegulv, stilriktige kledninger, tidløse paneler –  og elegant, profilert listverk.

Mange søker inspirasjon, råd og kunnskap før de setter i gang med byggeprosjekter. Her på interiørbloggen har vi naturlig nok fokus på våre paneler og listverk. Spesielt deler vi bilder og bakgrunnsinfo om våre interiørkolleksjoner.
Alle våre produkter finner du best på www.bergeneholm.no

Har du bygget eller pusset opp med TRE inne?
Vi er på jakt etter innvendige rom, tak og vegger, med gjennomført bruk av trepanel og listverk.
Vinneren av Interiørprisen får 50 000 kr, plakett og hederlig omtale.


INTERIØRBLOGGERNE 

Hege

Hege_1000Hege både blogger, facer, intastagrammer og twitrer om TRE. Hun mener at TRE har en like naturlig plass i sosiale medier som i skogen. Hege er opptatt av av både interiør og eksteriør og liker aller best kreative og utradisjonelle løsninger. Hege danser ballett, og mener at også tre har rytme og at bygging er som koreografi.

Tone Bente

Tone_1000Tone Bente liker både gamle, skeive trehus med sjel og moderne, bærekraftige miljøhus. Hun er opptatt av tretrender, stilhistorie og tre som miljøvennlig materiale. Tone Bente skifter vegger til hver høytid og etter sesong. Mens andre har julepynt i kasser på loftet, bygger Tone Bente mobile vegger som hun skifter med årstidene. Tone Bente er juryleder for Inspirasjonsprisen og vil dele juryens kommentarer til de ulike prosjektene som legges ut på bloggen.

Amalie

Amalie_1000Amalie elsker gamle trehus og panel med personlighet. Hun har restaurering og snekring som hobby, og som produktsjef for alle våre interiørprodukter får hun bygget litt i arbeidstiden også. Dessuten holder hun massevis av foredrag om interiør og trender innen materialbruk. Amalie både maler, synger og skriver på fritiden (som vi andre egentlig lurer på når er, siden hun konstant har minst en håndfull byggeprosjekter i gang).

 

 

 

2 kommentarer

 • Astrid Mikalsen ved

  Hei!
  Har satt opp ein kontrastvegg med ståande setergrå panel langs ei 100 år gammal heimelaga trapp i gangen. Veldig fornøgd. Har mala trappa i antikkgrå. I same gangen under trappa er dei ei heimelaga heiltre dør som går inn til badet. Denne har vi skrapa og pussa vekk diverse tidsepoker frå. Vi har bestilt ei flaske med setergrå beis for å bruke på den.. men korleis går ein fram for og strukturbørste? Tenker vi må gjere noko med strukturen for å få den litt grovare og lik panelen?

  Svar

  • Bergene Holm ved

   Så spennende! Når vi børster industrielt så benytter vi både stål- og nylonbørster, som svært hurtig og med lett trykk børster bort sommerveden. Det viktigste rådet er å bruke «lett hånd» og jobbe nennsomt med den gamle døren. I byggevare kan du få kjøpt verktøy til dette. ( tror at det finnes deler som kan settes på drillen) Det er sikkert mulig å få det pent for hånd også, men husk: Lett trykk:) Håper du lykkes og søk gjerne Interiørprisen vår:) /Hege

   Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.