INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

Gull & grønne skoger

Skog_panorama_1000

Gull og Grønne skoger er navnet på et konsept fra Bergene Holm AS hvor ulike stemningskolleksjoner med treprodukter for hus og hytte er samlet.

Trender kommer og går raskere enn noen gang. For oss, som produsent av tradisjonelle byggematerialer, blir det stadig viktigere å kunne levere ulike produkter som er tilpasset disse trendene.
Stemningskolleksjonene vil være et spennende supplement til vårt brede utvalg av produkter i tre til hus og hytter. Utvalgte, begrensede kolleksjoner som endrer seg i takt med tiden.

Produktene som får plass i de ulike kolleksjonene, blander tidløse tradisjoner med moderne teknikker. Resultatet er spennende treprodukter som tar pulsen på dagens trender. I enkelte varehus vil kolleksjonen være bestillingsvare, men vi lover produktene er verdt å vente på.

GULL

Gull er edelt, vakkert og verdifullt. Gull var et av de første metallene som ble bearbeidet av mennesker. Slik som treet, forekommer gull i ren og naturlig form, er lett å bearbeide og har et vakkert og holdbart utseende. I våre stemningskolleksjoner vil tre og edle metaller dukke opp i skjønn forening.

GRØNNE SKOGER

Norge er begunstiget med store, grønne skoger og trærne som vokser der har i generasjoner gitt oss fantastiske
byggematerialer. Materialer som er miljøvennlige, lette å bearbeide, enkle å vedlikeholde.

Stemningskolleksjonene spiller på norske byggetradisjoner og verdier. Produktene er produsert ved våre avdelinger i Norge, med utgangspunkt i tømmer fra miljøsertifiserte grønne skoger. Bærekraftig og vakkert.

Vi håper og tror våre nye panelkolleksjoner kan være med å skape en lignende ro og harmoni interiøret.

Velkommen til i en verden hvor vi lover både gull og grønne skoger!

referansekunder_3 bilder

 

1 kommentar

  • Lena Riis ved

    Hei!

    Jeg ønsker meg en vegg med sånt panel i stuen, men jeg finner ingen priser 😉

    Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.